Köpvillkor

 

Information

Hos oss kan du handla i vår fysiska butik, eller smidigt beställa i webbutiken.

För att beställa delar i webbutiken behöver du inte skaffa en inloggning.

Om du ska åka till vår butik, rekommenderar vi att du kontrollerar att de delar du söker finns i lager först. Detta gör du genom att söka efter delen i webbutiken.
Observera att det finns en risk att delen kan bli såld i webbutiken.

Garanti

Vi har 3 månaders garanti på alla våra delar. Därför kan du alltid känna dig trygg.

 

Betalning

Klarna Checkout gör det enkelt, flexibelt och tryggt för dig att handla på nätet. Genom att besvara ett par frågor identifierar du dig enkelt och du kan välja den betalmetod som passar dig bäst.

En finess med Klarna Checkout är att vi skiljer på köp och betalning. Först bekräftar du ditt köp och sedan väljer du hur du vill betala. Antingen med Klarna faktura eller Klarna konto – eller med kort eller banköverföring. Allt är lika säkert.

 

Leveransvillkor*

Paket skickas med Postnord. Kostnaden för paket visas  i kassan innan betalning. Större paket levereras hem

Leveranstiden är mellan 1-3 dagar men dröja upp till 2 veckor vid hög belastning.

Outlösta paket debiteras beställaren och kostnaden är den verkliga kostnaden som vi blir debiterade av Postnord plus en administrativ avgift på 99kr.

Om varan är trasig vid leverans ska detta anmälas direkt till ombudet och sedan till oss. Vid elektriska fel eller merkostnader ska kunden kontakta oss innan fler kostnader tillkommer för till exempel byte.

Ångerrätt och reklamation*

Som kund hos oss har du ångerrätt i 30 dagar från det att varan har levererats. Ångerrätten förutsätter att varan returneras i samma skick som du mottog den.

Vid reklamation går du till kontakta oss och fyller i dina uppgifter så kontaktar vi dig. Du kan också ringa oss på 0520 366 36.

Vi följer lagen om distansavtal: http://www.konsumentverket.se/Vart-arbete/Lagar-och-regler/Konsumentlagar/Lag-om-distansavtal-och-avtal-utanfor-affarslokaler/

Returer*

Vi följer lagen om distansavtal (14 dagar): http://www.konsumentverket.se/Vart-arbete/Lagar-och-regler/Konsumentlagar/Lag-om-distansavtal-och-avtal-utanfor-affarslokaler/

Returer sker via kontaktfomuläret på hemsidan, paketet ska skickas tillbaka i samma skick och emballage som vid leverans.

Paketet MÅSTE skickas till oss direkt och ej till något ombud.
OBSERVERA ATT PAKETET FÅR ENDAST RETUNERAS MED SCHENKER ELLER POSTNORD

Kontaktinformation**

Besöksadress
Västra Götalands Husvagnsskrot AB
Hampes väg 31
443 45 Sjövik

E-post
info-ccc-skrotahusvagn.com  (-ccc- byts ut mot @)

Organisationsnummer
556944-9969

Copyright © 2023 Västra Götalands Husvagnsskrot AB, Inc. All rights reserved.